Jetlag och kineser?

Antligen pa plats och lever fortfarande efter en jakligt jobbig flygning samt 2 dagar i sydney. Sov bara 3h totalt pa den dygnslanga flygningen och var helt dod nar vi var framme. Kollade in narmsta baren med boysen jag bor med forst innan vi foll ihop i vaningssangarna! Vaknade 2 timmar senare var helt brutalt slut, somnade anda inte forran kl 6, fyra timmar senare, helt sjukt... lite smalustigt att alla i rummet var vakna under typ exakt samma tid. Jetlag:et var ett fakum.

Bor perfekt, centralt och bra och gangavstand till bade operan, sydney harbour bridge och lite annat trevligt som vi passade pa att kolla in redan forsta dagen. Ganska lustigt att det kryllar av ching-chong people overallt i city :S Lite smaregnigt pa dagen men anda sa mycket varmare och skonare an hemma! Sag massa storda djur ocksa, typ bland annat sanna har:

Wtf liksom?

Alltsa helt losgaende!

 

 

 

Ut pa loppass dag 2 till den mattligt omtalade Bondi Beach. Uppskattade strackan ganska random till 6-7km innan men nar kartan tog slut efter en timmes lopning fragade vi en tant om vagen. Hon sa att sa att vi inte kunde springa sa langt som till bondi! heh... Efter en kvart var vi, trots tantens visdomsord om att vi skulle ta bussen, framme! Hur javla nice som helst men svinigt kallt i vattnet! Whatever, riktigt skont att svalka sig!

Postat av: Oscar

Fan vad kul! :D

2010-09-06 @ 22:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Kommentar: